Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-12-2018 16:28

Ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μογγολία κ. Αντώνης Τουμαζής επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της χώρας

Ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μογγολία, κ. Αντώνης Τουμαζής, επέδωσε στις 28 Νοεμβρίου, τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της χώρας, κ. Khaltmaagin Battulga.

Ο κ. Τουμαζής διαβίβασε στον Πρόεδρο της Μογγολίας τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και του απηύθυνε πρόσκληση εκ μέρους του κ. Αναστασιάδη να επισκεφτεί την Κύπρο, την οποία ο κ. Battulga αποδέχτηκε. Ο νέος Πρέσβης της Κύπρου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Μογγολίας για τη στάση αρχών που τηρεί η Μογγολία στο Κυπριακό, προσθέτοντας πως ο ίδιος θα εργαστεί για τη σύσφιξη των διμερών σχέσεων Κύπρου – Μογγολίας σε όλα τα επίπεδα.

Ο Πρόεδρος της Μογγολίας επιβεβαίωσε στην αντιφώνησή του την επιθυμία της χώρας του να εξετάσει τρόπους ενίσχυσης των διμερών σχέσεων των δύο χωρών σε όλους τους τομείς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μογγολία, ο Πρέσβης κ. Τουμαζής είχε επίσης συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας κ. Dadminsuren Davasuren και άλλους υπηρεσιακούς αξιωματούχους.

 

(ΜΧ/ΕΙ)