Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-03-2018 14:44

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Κατασκευαστικές εργασίες στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Κοφίνου, από 19 Μαρτίου έως 18 Μαΐου
 
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο από τις 19 Μαρτίου έως τις 18 Μαΐου 2018, καθημερινά, εκτός αργιών και Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 7 π.μ – 3 μ.μ., στο έρεισμα του παλαιού δρόμου Λάρνακας – Κοφίνου, μεταξύ των χωριών Αλεθρικό – Κλαυδιά,  θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. 
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Αλεθρικό προς Κλαυδιά, θα κλείνει τμηματικά, γύρω στα 100 μέτρα κάθε φορά και το συνολικό μήκος εργασιών θα είναι 1,2 χλμ. περίπου.  Η διαχείριση της τροχαίας θα γίνεται με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.
 
2. Κλειστός ο δρόμος που οδηγεί στον κυκλοφοριακό κόμβο Σιάς στις 8 Μαρτίου, από τις 7 π.μ. – 3 μ.μ. 
 
To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, μεταξύ των ωρών 7 π.μ. – 3 μ.μ., θα κλείνει προσωρινά ο δρόμος που οδηγεί στον κυκλοφοριακό κόμβο της Σιάς, στην είσοδο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση προς την Λεμεσό, όπως και τμήμα της λωρίδας βραχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση την Λεμεσό. Οι πιο πάνω διευθετήσεις απαιτούνται για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών σε τμήμα του δρόμου που οδηγεί στην είσοδο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση την Λεμεσό.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας: www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.
 
(ΜΛ/ΕΙ)