Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-03-2018 13:54

Το Τμήμα Κτηματολογίου ζητά προσφορές για τη διεκπεραίωση εκτιμητικών υπηρεσιών

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας του Υπουργείου Εσωτερικών ζητά προσφορές για τη «Διεκπεραίωση εκτιμητικών υπηρεσιών για υπολογισμό αξιών ανά τ.μ. γης  ανά πολεοδομική ζώνη και καθορισμό ειδικών περιοχών με την αντίστοιχη αξία τους ανά τ.μ.,  σε τιμές 01.01.2018», για τους πιο κάτω Δήμους:

Επαρχία Λευκωσίας: Δήμος Λευκωσίας, Δήμος Στροβόλου,  Δήμοι  Έγκωμης και Αγίου Δομετίου,  Δήμοι Αγλαντζιάς και Λατσιών , Δήμος Λακατάμιας,  Δήμοι Ιδαλίου και Γερίου.

Επαρχία Λάρνακας: Δήμοι Λάρνακας και Λειβαδιών, Δήμος Αραδίππου, Δήμος  Δρομολαξιάς – Μενεού.

Επαρχία Αμμοχώστου: Δήμοι Αγίας Νάπας και Σωτήρας,  Δήμοι Παραλιμνίου και Δερύνειας.

Επαρχία Λεμεσού: Δήμος Λεμεσού, Δήμος Γερμασόγειας, Δήμοι Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς, Δήμος Κάτω Πολεμιδιών.

Επαρχία Πάφου: Δήμος Πάφου,  Δήμος Γεροσκήπου,  Δήμος Πέγειας,  Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς.

Ο γενικός στόχος του έργου του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας αφορά στην ετοιμασία της ανάλυσης τιμών ανά τ.μ. για τη διενέργεια νέας γενικής εκτίμησης σε τιμές 1.1.2018, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Άρθρου 69 του περί Ακινήτου Ιδιοκτησίας (Διακατοχή, Εγγραφή και Εκτίμηση) Νόμου, Κεφ. 224.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σύμφωνα με τον Περί της Ρύθμισης των Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων και για Συναφή Θέματα Νόμο του 2016 (Ν73(Ι)/2016)  και με τους Περί της Σύναψης Συμβάσεων (Προμήθειες, Έργα και Υπηρεσίες) Κανονισμούς (ΚΔΠ 201/2007), όπως τυχόν έχουν κατά περίπτωση τροποποιηθεί και ισχύουν. Πρόσβαση στα έγγραφα της προαναφερθείσας νομοθεσίας μπορούν να έχουν οι Οικονομικοί Φορείς, μέσω της ιστοσελίδας www.treasury.gov.cy  

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ανοικτή σε όλους τους Οικονομικούς Φορείς οι οποίοι πληρούν τις νομικές, οικονομικές, τεχνικές ή άλλες προϋποθέσεις που προβλέπονται στα έγγραφα διαγωνισμού. Ο τόπος υποβολής προσφορών είναι το Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων (e-Procurement), στον χώρο του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy

Κάθε ενδιαφερόμενος Οικονομικός Φορέας μπορεί να υποβάλει προσφορές για το σύνολο ή για μέρος του αντικειμένου της Σύμβασης.

Οι Οικονομικοί Φορείς μπορούν να λάβουν αντίγραφο των εγγράφων του διαγωνισμού, χωρίς καμία χρέωση, μέσα από τον χώρο του συγκεκριμένου διαγωνισμού, στο Σύστημα στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy

 Νοείται ότι οι Οικονομικοί Φορείς θα πρέπει να εγγραφούν στο Σύστημα για να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα διαγωνισμού.  Για οποιαδήποτε βοήθεια για εγγραφή στο Σύστημα μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης του Συστήματος, στο τηλ.: 22605050.

(ΜΛ/ΣΧ)