Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-07-2019 20:30

Χαιρετισμός Επίτροπου Εθελοντισμού κ. Γιάννη Γιαννάκη στην εκδήλωση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, Λάρνακας

Υπάρχουν ορισμένες εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ιδιαίτερη αξία. Γραμμή Ζωής. Ο τίτλος από μόνος του, περικλείει την ουσία  της στήριξης των ατόμων με καρκίνο. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), στηρίζει με έναν πολυδιάστατο τρόπο τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δίνουν μάχη για τη ζωή – τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα. Είκοσι χρόνια προσφοράς και αλληλεγγύης προς τα καρκινοπαθή άτομα.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ μέσα από πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες ενισχύει τη  συμπαράσταση προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους. Σε αυτή την προσπάθεια έχει συνοδοιπόρους όλους εμάς. Και ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλει οικονομικά ή με εθελοντική προσφορά.  

Και ένα μεγάλο κομμάτι του τομέα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και του εθελοντισμού δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας.

Η δράση του ΠΑΣΥΚΑΦ  είναι υποστηρικτική προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Και χιλιάδες είναι οι περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι αποτείνονται στον ΠΑΣΥΚΑΦ, στήριξη η οποία παρέχεται δωρεάν.   

Κάθε χρόνο περισσότερα από 3.000 νέα πρόσωπα μπαίνουν στη μάχη κατά του καρκίνου. Όλοι μας έχουμε κάποιο δικό μας άτομο το οποίο έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο.

Ας στηρίξουμε την εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ συνεισφέροντας οικονομικά ή συμβάλλοντας με την εθελοντική προσφορά.

Είμαστε όλοι εδώ σήμερα για να συνεισφέρουμε και να στηρίξουμε το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ αλλά και να δώσουμε το μήνυμα προς τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας ότι δεν είναι μόνοι. Είμαστε μαζί τους, στη μάχη για την Ζωή.

--------------------------

(ΜΓ)