Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-08-2019 08:58

Δραστηριότητες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 29ης Αυγούστου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 30ής  Αυγούστου 2019 ανταποκρίθηκε  σε 40 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές ,18 ειδικές εξυπηρετήσεις και πέντε ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 18.45 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα όταν όχημα μάρκας Suzuki ανατράπηκε στoν δρόμο στην Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου (δρόμος Δευτεράς – Ψημολόφου). Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμειας με ομάδα και όχημα διάσωσης. Μία γυναίκα αποπαγιδεύτηκε με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων, και αφού τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και την Αστυνομία παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η ώρα 21.47 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφ. Κισσόνεργας στην Πάφο. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα μάρκας Audi Q3 και Opel Corsa. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Έγινε τοποθέτηση της συνοδηγού του οχήματος αφού ακινητοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων σε σανίδα και παραδόθηκε σε Ασθενοφόρο του Νοσοκομείου για μεταφορά της στο Τ.Α.Ε.Π. 

Η ώρα 03.54 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στη συμβολή των οδών Αχαιών και Δελφών, στη Λευκωσία. Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν δύο οχήματα μάρκας Toyota διπλοκάμπινο και Saab. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Έγινε ανάσυρση ενός ατόμου με χρήση σανίδα ακινητοποίησης σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και ακολούθως παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Νοσοκομείου για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συμμετέχει, παράλληλα, υποστηρικτικά στην Αστυνομία για επιχείρηση ανεύρεσης ελλείποντος ατόμου στο χωριό Κοράκου με 11 μέλη από την ΕΜΑΚ. 

(ΕΚ)