Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-07-2021 15:34

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της Βουλής στη Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, στα Χανιά

Αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων μεταβαίνει αύριο στα Χανιά, για να συμμετάσχει στις εργασίες της 28ης Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 22 και 26 Ιουλίου 2021. H αντιπροσωπεία αποτελείται από τους βουλευτές κ. Πανίκο Λεωνίδου (επικεφαλής), κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, κ. Ηλία Μυριάνθους και κ. Μαρίνο Μουσιούττα, καθώς και τον τέως βουλευτή και μέλος της Διεθνούς Γραμματείας της Συνέλευσης κ. Άγγελο Βότση. Την αντιπροσωπεία θα συνοδεύσει ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων A΄ της Βουλής κ. Βασίλης Κοιλιαρής. 

Κεντρικό θέμα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης είναι “Το μέλλον του κόσμου, το μέλλον της Ευρώπης μετά την πανδημία”. Τους συμμετέχοντες βουλευτές θα απασχολήσουν επίσης ο απολογισμός δραστηριοτήτων και ο οικονομικός απολογισμός της ΔΣΟ, καθώς και ο προγραμματισμός νέων δραστηριοτήτων της Συνέλευσης για το επόμενο έτος.

Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Κρήτη, οι σύνεδροι θα επισκεφθούν χώρους πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος, περιλαμβανομένης επίσκεψης στην Ιερά Μονή Αρκαδίου, στο Ρέθυμνο.


(ΜΒ/ΣΧ)