Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-03-2022 19:53

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων για τη βράβευση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της ΚΣΜ

H Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά της για τη βράβευση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, στο πλαίσιο των εργασιών της 16ης Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Μεσογείου (ΚΣΜ). Την υποψηφιότητα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος πρότεινε στην ΚΣΜ η Βουλή των Αντιπροσώπων.

Με τα ετήσια βραβεία που απονέμει η ΚΣΜ, σημείωσε η Πρόεδρος της Βουλής, τιμώνται εξέχουσες προσωπικότητες και οργανισμοί που διακρίνονται για τη δράση τους στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική, επιστημονική, αθλητική, δημοσιογραφική και καλλιτεχνική κοινότητα, καθώς και για τη συμβολή τους στην προώθηση των στόχων της Συνέλευσης και στη συνεργασία μεταξύ των λαών της Μεσογείου.

Συγχαίρω θερμά το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για τη βράβευση αυτή, ως ένδειξη αναγνώρισης του αξιέπαινου επιστημονικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί και της πλούσιας δράσης του στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας. Η Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα να συνεχίσει την ανεκτίμητη προσφορά του στην κοινωνία, την επιστήμη και την ανθρωπότητα, σημειώνοντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

(ΜΓ)