Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-08-2018 10:59

Το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα στη Γενική Καρδιολογία απέκτησαν τρεις ειδικευόμενοι ιατροί των δημόσιων Καρδιολογικών Κλινικών

Μετά από επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις European Examination in General Cardiology (EEGC), οι ειδικευόμενοι στις Καρδιολογικές Κλινικές των δημόσιων νοσηλευτηρίων, ιατροί Μάριος Παύλου, Χρυσοβαλάντης Χριστοδούλου και Χαρίκλεια Ολυμπίου, απέκτησαν το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα στη Γενική Καρδιολογία.

Τα θέματα της εξέτασης καθορίζονται κάθε χρόνο από τις εθνικές Καρδιολογικές Εταιρείες, αφού προηγηθεί συζήτηση σε διάφορα επίπεδα και επιτροπές, με στόχο να συμβαδίζουν με τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες στον τομέα της Καρδιολογίας.

Για πρώτη φορά, ειδικευόμενοι ιατροί Καρδιολογίας των δημοσίων νοσηλευτηρίων της χώρας μας συμμετείχαν στην ευρωπαϊκή εξέταση και η επιτυχία τους αποτελεί μια ένδειξη του υψηλού επιπέδου και της ικανοποιητικής πιστοποίησης των Καρδιολογικών Κλινικών που παρέχουν ειδικότητα στα δημόσια νοσηλευτήρια.

Το Υπουργείο Υγείας συγχαίρει τους τρεις ειδικευόμενους ιατρούς για την προσεκτική τους προετοιμασία και την έντονη προσπάθεια που κατέληξαν στο επιτυχές αποτέλεσμα, συμβάλλοντας έτσι στην ποιοτική αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών στα δημόσια νοσηλευτήρια προς όφελος των Κύπριων καρδιοπαθών.


(ΜΚΥ)