Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-06-2024 10:56

Εκλογές 2024 – Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

Ο  Γενικός Γραμματέας του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζομένου Λαού (ΑΚΕΛ) κ. Στέφανος Στεφάνου προσήλθε σήμερα στο εκλογικό κέντρο Γυμνασίου Γερίου «Ιωνά και Κολοκάση», όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. 

Ακολούθως, ο κ. Στεφάνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα δεν χωρούν προεκλογικές δηλώσεις. Άλλωστε ό,τι είχαμε να το πούμε το είπαμε στην προεκλογική περίοδο, και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για τις ευρωεκλογές. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών. Αυτοί καλούνται να στείλουν τα δικά τους μηνύματα για την Κύπρο και την Ευρώπη. Αυτοί καλούνται να στείλουν μηνύματα για το τι θα διεκδικήσουν για την Κύπρο και την Ευρώπη. Δύναμη των πολιτών είναι η ψήφος τους. Καλούμε τους πολίτες να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δύναμη με λογισμό και συνείδηση. Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν, έτσι ώστε να μην αφήσουν άλλους να αποφασίζουν γι’ αυτούς. Να ευχηθώ καλή ψήφο σε όλους, καλή δουλειά σε αυτούς που είναι στα εκλογικά κέντρα. Θα είναι μακρά η ημέρα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.»

Κληθείς να σχολιάσει τη διαδικασία, καθώς είναι μια καινούργια διαδικασία για όλους με τις διπλές εκλογές, ο κ. Στεφάνου είπε: «Ναι, είναι γεγονός. Βέβαια αυτό θα το αξιολογήσουμε στο τέλος της ημέρας, να δούμε τι προβλήματα δημιουργούνται, αν δημιουργούνται προβλήματα. Όταν είσαι ενημερωμένος νομίζω ότι αφιερώνεις λίγη ώρα και ψηφίζεις.»

(ΜΣ)