Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-06-2024 11:45

Εκλογές 2024 – Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα

Η Πρόεδροςτης Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) κα Αννίτα Δημητρίου προσήλθε σήμερα στο εκλογικό κέντρο του Δημοτικού Σχολείου Τρούλλων, όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. 

Ακολούθως, η κα Δημητρίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σας ευχαριστώ καταρχάς όλους που είστε εδώ, στο χωριό μου. Χαίρομαι ιδιαιτέρως. Θέλω να πω ότι σήμερα είναι μια μέρα δημοκρατίας. Είναι μια μέρα που οι πολίτες θα εκφράσουν μέσω της ψήφου τους τη δημοκρατική τους βούληση. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα, ότι θα δικαιώσει τις πολιτικές μας. Πρέπει οι συναγερμικοί αλλά και όλοι οι πολίτες να στηρίξουν τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να στηρίξουν μια δυνατή Κύπρο στην Ευρώπη. Καλή ψήφο σε όλους, καλές αντοχές. Θα τα πούμε το απόγευμα.»

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου πως είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση, στην οποία βρίσκεται στο πηδάλιο του Δημοκρατικού Συναγερμού και ερωτηθείσα κατά πόσον είναι ένα στοίχημα αυτές οι εκλογές, η κα Δημητρίου απάντησε: «Είναι πολύ σημαντικό για τα πολιτικά διακυβεύματα που έχουμε συζητήσει όλο αυτό το διάστημα κυρίως όσον αφορά στη δικαίωση των πολιτικών, αλλά και μια σωστή πορεία, την οποία θέλουμε να διασφαλίσουμε και για την Κύπρο μας και συγκεκριμένα για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως για τις καθοριστικές μάχες στην Ευρώπη. Και εκεί πρέπει, ναι, να έχουμε την πιο δυνατή ομάδα.»

Σε αναφορά δημοσιογράφου πως φαίνεται η προσέλευση ψηφοφόρων να είναι ικανοποιητική, η κα Δημητρίου απάντησε: «Φαίνεται ότι είναι ικανοποιητική. Αυτό μας ικανοποιεί. Βεβαίως θα είναι μια μεγάλη μέρα για όλους μας, οπόταν θα είμαστε επί ποδός. Ο κόσμος πρέπει να προσέλθει. Δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν άλλο να πάρει απόφαση για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας, της πατρίδας μας, παρά εμείς. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι. Χρειάζεται το αποτέλεσμα ακριβώς να είναι τέτοιο, που να διασφαλίσει το μέλλον που θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.» 

(ΕΑθ)