Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-06-2024 12:38

Εκλογές 2024 – Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης προσήλθε σήμερα στο εκλογικό κέντρο του Δημοτικού Σχολείου Δασουπόλεως, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα. 

Ακολούθως, ο κ. Περδίκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αναμφίβολα είναι η μέρα της Δημοκρατίας, και σήμερα οι πολίτες με τη συμμετοχή τους υπερασπίζονται τη Δημοκρατία. Θα έλεγα ότι και με την ψήφο τους υπερασπίζονται τη Δημοκρατία, κάνοντας τη σωστή επιλογή, που είναι μια επιλογή δημοκρατική, που να ενισχύει τη Δημοκρατία, να ενισχύει τη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογικές διαδικασίες, τις δημοκρατικές. Αρκεί να θυμηθούμε τη λαϊκή παροιμία που λέει ‘απού λείπει, λείπει τζ’ η μοίρα του’. Άρα, ας μην αφήσουμε άλλους να αποφασίζουν για τη μοίρα, για την τύχη μας. Είναι ευθύνη και υποχρέωση του καθενός και της καθεμιάς από εμάς να τοποθετηθούμε σήμερα κατά τρόπο που θα είναι χρήσιμος και για την πατρίδα μας και για τον κάθε πολίτη χωριστά.»

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Περδίκης είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν βρήκε δύσκολη την εκλογική διαδικασία, προσθέτοντας ότι ήταν πάρα πολύ βοηθητικό το προσωπικό που δουλεύει στο εκλογικό κέντρο. «Νομίζω ότι με λίγη προσπάθεια και με λίγη βοήθεια από το προσωπικό όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω και εύχομαι να μην έχουμε μεγάλη αποχή γιατί, όπως είπα και πριν, σήμερα είναι η μέρα της Δημοκρατίας, σήμερα με τη συμμετοχή μας οχυρώνουμε τη Δημοκρατία, με τις επιλογές μας οχυρώνουμε τη Δημοκρατία και προχωρά αυτή η χώρα μπροστά, πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Πρέπει να αφήσει πίσω το παλιό, το κατεστημένο, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, να προχωρήσει προς το μέλλον που να εξασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των πολιτών μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και δημοκρατίας», σημείωσε.  

(ΜΓ/ΜΣ)