Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-06-2019 12:29

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών, Άμυνας και Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλικής Γερουσίας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών, Άμυνας και Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλικής Γερουσίας κ. Christian Cambon, φθάνει αύριο βράδυ στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας κ. Μαρίνου Σιζόπουλου και του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Γιώργου Λιλλήκα. Τον κ. Cambon θα συνοδεύει η Διευθύντρια του Γραφείου του κα Caroline Boichot.

Ο κ. Cambon θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη. Θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας κ. Μαρίνο Σιζόπουλο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Γιώργο Λιλλήκα, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Υπουργό Άμυνας κ. Σάββα Αγγελίδη και τον Δήμαρχο Αμμοχώστου, πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αλέξη Γαλανό. Ο κ. Cambon θα έχει, εξάλλου, συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο κα Elizabeth Spehar. Ο κ. Cambon θα επισκεφτεί, τέλος, το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου και το Πολιτιστικό Κέντρο Αμμοχώστου, απ’ όπου θα δει την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. 

(ΜΓ/ΣΧ)