Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-09-2019 14:41

Περιφερειακή σύσκεψη Υπουργών Εσωτερικών, Γεωργίας και Μεταφορών στην Πάφο

O Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης και οι Υπουργοί Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου, θα πραγματοποιήσουν αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, περιφερειακή σύσκεψη κοινοτήτων επαρχίας Πάφου, με στόχο την εξέταση αιτημάτων και την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν 12 κοινότητες.

Συγκεκριμένα, οι Υπουργοί θα πραγματοποιήσουν χωριστές συναντήσεις στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου στις 10.00 π.μ. με τους κοινοτάρχες των κοινοτήτων: Γουδί, Χόλη, Σκούλλι, Θελέτρα, Τσάδα, Γιόλου, Κάτω Αρκουδάλεια, Τίμη, Αναρίτα, Κελοκέδαρα, Σαλαμιού και Μαμώνια, μαζί με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς λειτουργούς κυβερνητικών τμημάτων και υπηρεσιών.

Στις συναντήσεις, θα συζητηθούν μεταξύ άλλων αιτήματα και προτάσεις των κοινοτήτων για βελτιώσεις σε οδικά δίκτυα, αναπτυξιακά έργα, δημιουργία χώρων πολιτιστικής και κοινωνικής δραστηριότητας και άλλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, θα συνεχίσει τις από κοινού περιφερειακές συσκέψεις με γνώμονα την ανάπτυξη και την επίλυση των προβλημάτων των κοινοτήτων.

---------------------------

ΕΙ