Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-11-2021 13:26

Συνάντηση Επιτρόπου Προεδρίας με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού

Την ολοκλήρωση του αθλητικού έργου στην κατεχόμενη κοινότητα Κορμακίτη, συζήτησαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου, σε συνάντηση τους που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό έργο για στήριξη της Μαρωνιτικής κοινότητας και την απασχόληση των κατοίκων με τον αθλητισμό. Η πρώτη φάση του γηπέδου έχει ολοκληρωθεί με τη συνεισφορά του ΚΟΑ και τώρα απομένει η ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης και η παράδοση του γηπέδου στην κοινότητα Κορμακίτη. Η δαπάνη της ολοκλήρωσης θα γίνει από τον ΚΟΑ σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κ. Μιχάλης Ιωάννου, η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού κα Μαίρη Παπαμιλτιάδη και η λειτουργός Μαρία Παπαγεωργίου από το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας.

Συζητήθηκαν και άλλα θέματα μεταξύ των οποίων και η διοργάνωση τουρνουά για τις ομογενειακές ομάδες, στηρίζοντας έτσι τη νέα γενιά της Διασποράς.

(ΜΓ/ΕΧΡ)

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα