Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-03-2022 12:03

Παρουσίαση με τίτλο «Ο Ρόλος του Γραφείου της Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων στην εφαρμογή του Ενωσιακού Δικαίου»

To Γραφείο της Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων (ΓΕΕΚΕ) διοργανώνει την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. – 12:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης στο ισόγειο του Υπουργείου Οικονομικών, παρουσίαση με θέμα, «Ο Ρόλος του Γραφείου της Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων στην εφαρμογή του Ενωσιακού Δικαίου».

Την παρουσίαση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης όπως επίσης και ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, Υπουργείο Οικονομικών κ. Θεοδόσης Α. Τσιόλας. Το θέμα θα αναπτύξει η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων κα Στέλλα Μιχαηλίδου. Στην παρουσίαση έχουν προσκληθεί αξιωματούχοι των αρμοδίων Αρχών και εκπρόσωποι των επιχειρηματικών συνδέσμων.

Στόχος είναι να παρουσιαστεί το έργο του Γραφείου της Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων για το 2021 και να ενημερωθούν οι αρμόδιες Αρχές για τον ρόλο του ΓΕΕΚΕ σε σχέση με το όραμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα κράτη μέλη και πως αυτό επηρεάζει τον επιχειρηματικό κόσμο και την οικονομία του κράτους γενικότερα.

(ΜΓ/ΕΧΡ)