Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-11-2018 12:14

Το Γραφείο της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διοργανώνει εκστρατεία για τα 70 χρόνια από την υπογραφή της Οικουμενικής Διακήρυξης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ

Επ’ ευκαιρία της 70ης επετειακής χρονιάς από την υπογραφή της Οικουμενικής Διακήρυξης, η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διοργανώνει σχετική εκστρατεία, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιήσει εναρκτήρια εκδήλωση, με θέμα: «Η Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 70 χρόνια μετά».

Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 10:00 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του  Υπουργείου Οικονομικών.

H εκστρατεία θα έχει διάρκεια από τις 5 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2018 και στo πλαίσιό της, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων σε όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων υπάρχουν στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Γραφείου της Επιτρόπου  Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

(ΜΛ/ΣΧ)