Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-11-2018 12:21

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για φοιτητές και φοιτήτριες της Πολιτικής Επιστήμης και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιεί η Βουλή

Πραγματοποιείται αύριο, 28 Νοεμβρίου 2018, στη Βουλή των Αντιπροσώπων το καθιερωμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο για φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου του επιστημονικού κλάδου της Πολιτικής Επιστήμης και των Ευρωπαϊκών Σπουδών. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής στις 11.00 π.μ.  

Το σεμινάριο, που διεξάγεται πάνω σε ετήσια βάση εδώ και χρόνια, διοργανώνεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet (2001) του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου αυτού οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της Βουλής και αρμόδιους Διευθυντές Υπηρεσιών της Βουλής για θέματα που αφορούν το νομοθετικό σώμα, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα λειτουργίας των κοινοβουλευτικών επιτροπών, τις διεθνείς σχέσεις της Βουλής, καθώς και τις σχέσεις τους με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

(ΜΓ/ΣΧ)