Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-03-2018 11:14

Εκστρατεία «Let’sDoIt! Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο»

Έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή 27000 εθελοντές και συνεχίζουμε με αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε το φράγμα των 40000 εθελοντών.

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus διοργανώνουν την εκστρατεία καθαρισμού «Let’s Do It! Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο» την εβδομάδα 23 –29 Απριλίου 2018.

Σκοπός του “Lets Do It!” είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την προστασία, διατήρηση και αειφόρο διαχείριση του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Το “Let’s do it Cyprus!”, αποτελεί μέρος της καμπάνιας “Let’s do it World!”, μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Ταυτόχρονα, αποτελεί το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα που έχει οργανωθεί ανά το παγκόσμιο.

Η εκστρατεία «Let’s Do It! Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο» αποτελεί τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση που πραγματοποιείται στο νησί μας.  Τον Απρίλιο του 2018 προσδοκούμε  να ξεπεράσουμε το φράγμα των 40000 εθελοντών που αντιστοιχεί  με το 5% του πληθυσμού του νησιού μας.

Γι’ αυτό το λόγο χρειαζόμαστε τη βοήθεια και συμμετοχή όλων των οργανωμένων συνόλων αλλά και του κάθε πολίτη ξεχωριστά αφού ουσιαστικά  η  επιτυχία της εκστρατείας«Let’s Do It! Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο» στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αγάπη όλων μας για το περιβάλλον και την Κύπρο μας.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε στο 70005022, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@letsdoitcyprus.com ή μέσω της ιστοσελίδας www.letsdoitcyprus.com

Στην οργανωτική ομάδα της εκστρατείας εκτός από την Επίτροπο Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together συμμετέχει ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, το Τμήμα Δασών, η Ένωση Κοινοτήτων και η Ένωση Δήμων.

Η επίσημη έναρξη της εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου  2018 στις 10.00πμ μπροστά από το εκκλησάκι των Δεκατριών Οσιομαρτύρων και Ομολογητών, στο  Γραμμικό πάρκο  πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο.

(AX)